Bună, sunt Daniela

Călătoria mea a început în anul 2019, căutând răspunsuri despre viață, creație, natura umană și spirituală.

Am investit mult în mine ca om și specialist începând cu cursuri de dezvoltare personală, urmate apoi de formarea în Metoda Feuerstein, ca instrument psihologic și educațional destinat copiilor și adulților, formarea ca terapeut Bowen, terapia holistică pentru corp-minte-spirit, facultatea de Psihologie și specializarea în Terapia Logopedică, la care se adaugă multe cursuri, workshopuri și numeroase cărți studiate în domeneiul psihologiei, dezvoltării personale, sănătății fizice, mentale și emoționale.

Astăzi, pot spune că fiecare oră din multele ore de studiu, fiecare curs parcurs și fiecare carte citită reprezintă temelia a ceea ce sunt și ofer în prezent ca și specialist.

Acum fac ceea ce îmi place și am înțeles că misiunea mea era de fapt misiunea noastră și scopul este o viață mai bună pentru noi și pentru cei pe care îi iubim.

Drumul pe care l-am parcurs nu a fost deloc ușor, dar a fost drumul meu pentru a „mă regăsi” și pentru „a fi”. Poți să imi citești povestea și să afli și alte lucruri pe care nu le știi despre mine, aici.

În prezent….

Misiunea mea este să contribui la educarea și dezvoltarea copiilor oferindu-le suport psihologic și educațional, indiferent de vârstă.

Curioasă și exploratoare, îmi aduc toată energia în sprijinul celor care au nevoie să își recupereze și să își mențină starea de bine fizică, mentală și emoțională.

Ce îmi place să fac în timpul liber?
  • Să citesc o carte bună 89% 89%
  • Să mă plimb în natură 95% 95%
  • Să călătoresc 85% 85%
Testimoniale
Copiii din învățământul de masă și cărora le lipsește puțin pentru a face față provocărilor din sistemul de învățământ și al căror succes școlar nu este ceea ce ei pot obține, au nevoie să fie învățați cum să învețe și asta face Daniela prin Metoda Feuerstein.
Stela P.,învățător

În urma ședințelor individuale cu d-na Daniela, Matei băiețelul meu de 8 ani are acum încrederea că poate realiza cu succes orice sarcină. I-a crescut sentimentul de competență și suntem foarte mulțumiți de evoluția lui la școală.
Mihaela S.

După o perioadă de aproximativ 7 luni de zile, am văzut schimbări în comportamentul și în felul în care se raportează la învățare băiatul meu. El este în clasa a-II-a și am ales să facem aceste ateliere în urma recomandării primite de la doamna învățătoare. Totodată am observat că merge cu foarte mare plăcere la ateliere, renunțând la joacă pentru acestea. Recomand cu drag Metoda Feuerstein și în special pe doamna Daniela.
Cristina V.

Sunt foarte bucuroasă că am descoperit-o pe doamna Daniela. Lucrează cu fetița mea, Elena de aproape un an de zile. Este o fire blândă, răbdătoare și fetița mea o iubește. După toată această perioadă a crescut motivația Elenei de a face lucruri, motivație care am vazut-o apoi în efectuarea temelor, a lucrărilor suplimentare de la școală și în dorința ei de a face și de a învăța lucruri noi.

Maria B.

Mulțumim din suflet d-nei Daniela Dumitru care a făcut ca progresul fetiței noastre să fie vizibil în doar două luni. Mulțumim pentru tot calmul și pentru priceperea de care a dat dovadă. A ținut cont de nivelul copilului și a încercat o abordare naturală a procesului de comunicare și învățare. Alina, fetița noastră, ține foarte mult la ea și dorește să continue ședințele.

Luana M.

În urma întâlnirilor mele cu Daniela am găsit o persoană cu care am putut să creez o legătură, care m-a ascultat cu empatie și fără prejudecăți. De fiecare dată am plecat cu sentimentul că știu la ce trebuie să lucrez pentru a deveni cea mai bună versiune a mea. Sunt foarte bucuroasă că o am alături de mine pe acest drum.

Iulia V.

Experiența mea cu Daniela a fost una foarte plăcută.  M-a ajutat enorm în procesul meu  spre vindecare, este un om extraordinar și vreau să-i mulțumesc pentru asta. O recomand cu cea mai mare încredere.

Mihaela V.

Am avut prima ședință de terapie Bowen în iarna anului 2022. Mi-a fost foarte greu să mă decid să încep. Daniela este o persoană foarte răbdătoare și empatică, pe care efectiv o simți alături de tine. Cu fiecare ședință simțeam îmbunătățiri și vedeam cum reușesc să imi schimb și perspectiva asupra lucrurilor care cu ceva timp înainte m-ar fi copleșit.  Pentru mine a face terapie Bowen a devenit un stil de viață. Este o terapie minunată pe care o recomand tuturor!

Luiza D.

Îi mulțumim mult doamnei terapeut Daniela Dumitru pentru ajutorul și grija acordată fetiței noastre de 2 luni. Am fost la terapia Bowen, având probleme cu colicile, iar îmbunătățirile au fost vizibile.

Liliana D.

Pin It on Pinterest

Sari la conținut